Competitie seizoen 2017/2018

 

Deelnemende teams en wedstrijdprogramma

 

 Klasse B1 woensdag

witte_bal Klasse B2 woensdag

witte_bal Klasse C1 dinsdag

witte_bal Klasse C3 maandag

witte_bal Klasse C2 poule A donderdag

witte_bal Klasse C2 poule B donderdag

witte_bal Klasse C4 vrijdag

 

Mutaties

 

Nieuwe spelers die na vier gespeelde wedstrijden worden aangepast, krijgen een mail van biljartpoint indien hun moyenne verhoogd is, waardoor de speelvolgorde kan wijzigen. Mogelijk kunnen zij ook in een andere interval terechtkomen, waardoor er ook een aanpassing van het aantal te maken caramboles plaatsvindt. Ook de teamleider van het team waarin deze speler speelt en het secretariaat of de wedstrijdleider van de vereniging krijgt deze mail.

 

Op onze eigen website wijzig ik in de schema’s ook de gegevens van de nieuwe spelers die vier wedstrijden gespeeld hebben en wordt ook de N bij nieuwe spelers weggehaald en hun nieuwe moyenne en eventueel nieuw aantal te maken caramboles in rood vermeld.

 

Teamwijzigingen

 

Indien er teamwijzigingen plaatsvinden worden deze niet meer apart via Mutaties vermeld op deze site. Hou daarom goed de teams in de gaten door regelmatig op de hierboven vermelde links van de betreffende klasse te klikken. U krijgt dan het overzicht van de teams in deze klasse en de wijzigingen staan in rood aangegeven. Na de 1e helft worden er nieuwe teamoverzichten 2e helft naar de secretariaten gezonden. Ook wijzigingen van teamleiders worden op deze manier vermeld in het overzicht teamleiders op deze site.